Comunicat CSEE Investment Summit 31.03.2017

Ionut Bohalteanu (BSMP) – speaker in cadrul Central and South Eastern Europe Investment Summit,

conferinta anuala dedicata oportunitatilor de investitii in cadrul pietelor emergente

Pe data de 30 martie 2017 a avut loc la Londra Central and South Eastern Europe Investment Summit, tema principala a conferintei concentrandu-se pe maximizarea rentabilitatii investitiilor, prin prisma ultimelor initiative guvernamentale din regiune si a modalitatilor de gestionare si surmontare a provocarilor geo-politice curente. De asemenea, au fost abordate aspecte privind obtinerea profitabilatii maxime prin rentabilitatea investitiilor.

Prin intermediul reprezentantilor unor societati de renume (Morgan Stanley, Citi, Bank of China, Bucharest Stock Exchange, BNP Paribas, Banca Transilvania etc.), evenimentul a adus in prim plan exemple de investitii recente finalizate cu succes, din cadrul sectoarelor Telecomunicatii, Tehnologie si Real Estate, acestea fiind cateva dintre ariile aflate in curs de dezvoltare in regiune. In ultimii ani, in Regiunea Europei Centrale si de Sud-Est s-a inregistrat o crestere semnificativa a investitiilor, ceea ce, in cazul Romaniei, a condus la posibila modificare a statului acestei tari ca piata emergenta.

In cadrul acestei conferinte, Bohalteanu si Asociatii (BSMP) a fost reprezentata de Ionut Bohalteanu, care a sustinut expunerea intitulata Romania – o piata atractiva pentru investitorii straini. Au fost atinse puncte esentiale, precum riscuri existente si masuri de control privind strategiile de diminuare a riscurilor in cazul investitiilor in Romania, parteneriatul dintre guvern si investitori prin prisma regulilor privind transparenta si cadrul de reglementare, fiind abordate, de asemenea, si aspectele cheie prin care pot fi atrasi investitorii straini in Romania, din punct de vedere al regimului fiscal.

Leave a Reply